Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στα δοκάρια η ΑΕΚ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη στα δοκάρια η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μπορεί να τα βάζει και με την τύχη της φέτος καθώς με τα 16 δοκάρια που αριθμεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι πρώτη σε όλη την Ευρώπη στην σχετική κατηγορία.

Η ΑΕΚ φέτος δεν πραγματοποιεί πορεία ανάλογη της περσινής στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή και ο τίτλος να φαντάζει πλέον απίθανος. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι αρκετοί και ένας είναι σίγουρα η τύχη που φαίνεται να της έχει γυρίσει την πλάτη και δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πραγματικότητα.

Και πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι οι παίκτες της Ένωσης έχουν σημαδέψει 16!!! φορές τα δοκάρια σε αυτές τις πρώτες 15 αγωνιστικές, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι πρώτη σε όλη την Ευρώπη στην σχετική κατηγορία!

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΚ φυσικά είναι πρώτη και με διαφορά καθώς δεύτερος είναι o Άρης ο οποίος έχει 10 ενώ ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 9.

Το ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα το έχει ο Παναθηναϊκός από τη σεζόν 2009-10, όταν και οι παίκτες του βρήκαν δοκάρι 18 φορές και μοιάζει θέμα χρόνου να καταρριφθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ