Οι  2+3 κινήσεις του Άρη

Οι  2+3 κινήσεις του Άρη

Τι ψάχνει η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μετά την απόκτηση των Κόρχουτ και Τόνσο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υλοποίηση  του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ προχώρησαν στην απόκτηση των Μίχαλ Κόρχουτ και Μάρτιν Τόνσο, υλοποιώντας τις εισηγήσεις του Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, με καλύτερα στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι από τον Μένεντεθ, ρόλο στον οποίο μπορεί να ανταποκριθεί ο διεθνής Ούγγρος.

Ο Τόνσο αποτελεί ξεκάθαρα επιλογή του Παντελίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο στη βελτίωση της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας του , όσο και στο σκοράρισμα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα, μάλιστα, άλλαξε και τον σχεδιασμό των ανθρώπων του Άρη, καθώς, είναι πλέον επιτακτική η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα κινηθεί για ένα δεξί μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν εξτρέμ.

Δεξί μπακ:  O Σάββας Παντελίδης είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Δημήτρη Κωνσταντινίδη  και Μανώλη Τζανακάκη. Ο Μίκαελ Αλφόνς είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Άρη και παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται , εξαιτίας της αλλαγής στη τεχνική ηγεσία της Ντιζόν, επιμένουν στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, καθώς θεωρούν ότι  πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στόπερ: Μετά την αποχώρηση του Μάβραϊ και με τον Σόουζα να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς, κρίθηκε επιτακτική η απόκτηση ενός παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Αυτοί τη στιγμή οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε  επαφές με δυο ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους. Ο ένας εξ αυτών είναι ο 27χρονος γαλλομαυριτανός αμυντικός της Λοριάν, Λίντσεϊ Ρος. Εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Μεσοεπιθετικός:  Ο Μπρούνο Γκάμα χάνει τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αναγκάζει τους ανθρώπους του Άρη να κινηθούν για ακόμα μια μεταγραφή. Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη βρίσκεται στη λίστα του Άρη, που ενδιαφέρεται, όμως, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μόνο με ελεύθερη μεταγραφή.  Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξετάζουν τις περιπτώσεις και άλλων παικτών , από την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού κορυφής, προκειμένου ο Ντιγκινί να μετατοπιστεί στα πλάγια και να καλύψει το κενό του Γκάμα.

Αποχωρήσεις: Οι Μάβραϊ και Ναζλίδης είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πολύ κοντά σε λύση του συμβολαίου του βρίσκεται και ο Κολάσο που θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Ουρακάν. Αντίθετα, όλα  τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά με τους υπόλοιπους παίκτες (Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Ιντζόγλου, Παυλίδη) που είχαν ενημερωθεί αρχικά να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν τη καριέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ