Μόνο τρεις ερυθρόλευκοι…

Μόνο τρεις ερυθρόλευκοι…

Το περσινό ματς στα Γιάννενα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του.

Στις 6 Μαίου ο Ολυμπιακός έκλεινε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Το πρώτο χαμένο πρωτάθλημα τα τελευταία 8 χρόνια για τους ερυθρόλευκους. Το τελευταίο ματς ήταν στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ να διασύρει τον Ολυμπιακό με 3-0. Το ματς εκείνο ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά από εκείνο το ματς αποφασίστηκε οριστικά όχι απλά να αλλάξει το ρόστερ της ομάδας αλλά να «χτιστεί» σχεδόν εξ ολοκλήρου από την αρχή.

Λίγους μήνες μετά ο Ολυμπιακός παίζει και πάλι στα Γιάννενα με στόχο να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα και να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα.
Από τον Ολυμπιακό που ντροπιάστηκε πέρσι λείπουν οι 11 από τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Μόνο τρεις παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας από όσους αγωνίστηκαν πέρσι στα Γιάννενα, δύο με βασικότατο ρόλο και στον φετινό Ολυμπιακό. Φορτούνης και Σισέ ήταν στο βασικό σχήμα και πέρσι, όπως βεβαίως θα είναι και σήμερα, ενώ και ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χουτετσιώτης είχε αγωνιστεί βασικός.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί πέρσι ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα: Χουτεσιώτης, Ίγκορ Σίλβα, Σισέ, Ένγκελς, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88′ Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67’ Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ