Τα πλάνα του Λουτσέσκου για μια ακόμα νίκη

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για μια ακόμα νίκη

Ο Δικέφαλος παρά τις πέντε απουσίες του θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μετά από τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα (19/1) στην Τούμπα για να υποδεχθεί τον Πανιώνιο στις 19:30, το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και μετά έχει άλλα τρία σερί ματς στη Θεσσαλονίκη πριν πάει στις 3/2 στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (2-1), τον Αήττητο Σπάτων (6-0 στο Κύπελλο) και τον Αστέρα Τρίπολης (3-0), αλλά πριν παίξει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας γνώρισε την πρώτη ήττα φέτος στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις, χάνοντας με 2-1 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα στο Κύπελλο. Ωστόσο την προσεχή Τρίτη (22/1) έχει τη ρεβάνς στην Τούμπα για να διορθώσει τα πράγματα και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες και συγκριμένα στους Μάτος, Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ και Ουάρντα.

Ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος, οι Βέρνμπλουμ, Κάνιας και Κίτσιου είναι τραυματίες και ο Ουάρντα, ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ και Καρέλη.

Όσο για την 11άδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου; Αναμένεται να είναι οι Πασχαλάκης στο τέρμα, οι Βιεϊρίνια (δεξιά), Τόσκα (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, ο Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά τους, ο Ζαμπά δεξιά στην επίθεση, ο Μπίσεσβαρ αριστερά και ο Άκπομ στην κορυφή.

Αν δεν ξεκινήσει ο Πέλκας, μπορεί να πάει ο Μπίσεσβαρ 10άρι, ο Λημνιός δεξιά και Ζαμπά αριστερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ