H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (pic)

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (pic)

Οι 11 που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο διπλό στη Λιβαδειά επιλέχθηκαν και πάλι από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΣ.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί στη Λιβαδειά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για αυτό και δεν είχε κάποιο λόγο να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα εν όψει της νέας εκτός έδρας αναμέτρησης, αυτή τη φορά στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει κόντρα στον ΠΑΣ τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη στην τετράδα της άμυνας, τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη στον άξονα, στα άκρα τον Ποντένσε με τον Λάζαρο και στην επίθεση τους Φορτούνη-Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και προσοχή που είχαν και στο προηγούμενο ματς έχοντας ήδη προετοιμάσει την ομάδα του για μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΣ που θα θελήσει να βγάλει αντίδραση μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στην δημιουργία της ομάδας από τα άκρα αλλά και στην δυναμική που του προσφέρει η παρουσία των Φορτούνη – Γκερέρο στην επίθεση.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1086629505039585283

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ