Σιόντης: «Πολλά μπράβο στον Φορτούνη για το fair play»

Σιόντης: «Πολλά μπράβο στον Φορτούνη για το fair play»

Ο μέσος του ΠΑΣ, Στέφανος Σιόντης, σχολίασε την κίνηση του Κώστα Φορτούνη να τηρήσει το fair play ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό, ο Φορτούνης τηρώντας στο ακέραιο το Fair play έβγαλε την μπάλα την στιγμή που ο Ολυμπιακός έβγαινε σε κόντρα, καθώς ήταν πεσμένος ο Μπουκουβάλας. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Σιόντης έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα επιτελικό μέσο. Επιπλέον ο άσος του ΠΑΣ σχολίασε το παιχνίδι και τις διαφορές του με το αντίστοιχο κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και τη μάχη της… ουράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA:

Για την ενέργεια του Φορτούνη: «Πολλά μπράβο. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να βγάλουμε και εμείς την μπάλα νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε. Είναι αξιέπαινη ενέργεια.»

Για την καλύτερη εικόνα που είχαν σε σχέση με την ΑΕΚ: «Είχαμε ένα διαφορετικό πλάνο. Δώσαμε κατοχή στον Ολυμπιακό και ψάξαμε παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. Τις βρήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις. Θέλαμε να αφήσουμε πίσω το ματς με την ΑΕΚ και να παρουσιαστούμε καλύτεροι κάτι που το κάναμε σε μεγάλο βαθμό.»

Για το 3-5-2: «Το έπαιζε αυτό το σύστημα και τα προηγούμενα χρόνια. Το ξέρει η ομάδα. Κούμπωσε καλύτερα στην τακτική μας και για αυτό παρουσιαστήκαμε και βελτιωμένοι. Κάθε ματς όμως χρειάζεται διαφορετική τακτική. Είναι ένας λόγος που παρουσιαστήκαμε καλύτεροι»

Για το πιο θεωρεί κομβικό σημείο του αγώνα: «Κομβική ήταν η ευκαιρία του Παμλίδη. Αν γινόταν το 2-1 θα μας έδινε ώθηση, θα ήταν διαφορετική η συνέχεια. Επίσης το αυτογκολ ήταν κομβικό. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικός, περιμέναμε με να βγάλει ευκαιρίες, όπως έκανε και πέτυχε δεύτερο γκολ.»

Για το εάν φοβάται υποβιβασμό και αν είναι κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα: «Αδιαμβισβήτητα. Είναι κομβικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που είναι χαμηλά, αλλά ενισχύθηκε και είναι επικίνδυνη. Πρέπει από αυτό το παιχνίδι να κάνουμε μια νέα αρχή.»

Για το αν είναι μικρές λεπτομέρειες αυτές που κρίνουν την… μάχη της ουράς: «Υπάρχουν μικρές διαφορές και λεπτομέρειες που κρίνουν ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να κάνουμε ξανά χαρούμενη την πόλη, τους φιλάθλους μας. Να φεύγουν από το γήπεδο χαρούμενοι. Να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους.»

Για τον Μάνο: «Είναι ένα παιδί που θα βοηθήσει & ένα παιδί με μεγάλες φιλοδοξίες. Έχει πολλά πράγματα που μπορεί να δώσει σε εμάς. Τον γνωρίζω από τη Βέροια, έχει φανταστική εξέλιξη. Δεν το περίμενα. Τα αποδυτήρια θα τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί άμεσα»

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας: «Η ηρεμία δεν θα επανέλθει αν δεν ξεφύγουμε από την θέση που είμαστε. Αυτό που έκανε ο κόσμος μας πείσμωσε. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας ταρακούνησε η αντίδρασή του κόσμου στο ματς με την ΑΕΚ. Αποσπάσαμε ένα χλιαρό χειροκρότημα με την εμφάνιση απόψε, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ