Δύο σερί αγωνιστικές το πρώτο γκολ είναι αυτογκόλ!

Δύο σερί αγωνιστικές το πρώτο γκολ είναι αυτογκόλ!

Ο Σκόνδρας πήρε τη σκυτάλη από τον Γκίνο. Ο Αλβανός είχε πετύχει με αυτογκόλ το πρώτο τέρμα της 16ης αγωνιστικής, με τον Ελληνα μπακ να τον… μιμείται και να σκοράρει επίσης με αυτογκόλ το πρώτο τέρμα της 17ης στροφής.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν χαρακτήρα στους Ζωσιμάδες και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο να φεύγουν με το διπλό (1-2) από την Ηπειρο.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 8’ με αυτογκόλ του Σκόνδρα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 14’ με αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Στο 37’ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρώτο γκολ που μπήκε στην 17η αγωνιστική είναι αυτογκόλ, όπως επίσης και το πρώτο γκολ που μπήκε στην 16η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας. Μέσα στο 2019 έχουν διεξαχθεί δύο αγωνιστικές και μάλιστα και στις δύο το πρώτο γκολ είναι αυτογκόλ!

Σήμερα ήταν ο Σκόνδρας αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Γκίνο του Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξαρχία είχε ηττηθεί στην Λάρισα με 3-0, με τον Αλβανό μέσο στο 5’ να «πληγώνει» την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ