Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε εύκολα τον Πανιώνιο με 3-0 και διατήρησε το +8 από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έκανε για άλλη μια αγωνιστική το χρέος του. Κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και διατήρησε το +8 από τον Ολυμπιακό που τον ακολουθεί στη βαθμολογία. Ο Δικέφαλος είναι πάντα πρώτος στην κορυφή με 44 βαθμούς έχοντας 15 νίκες και μία ισοπαλία σε 16 αγώνες!

Ο Μπίσεσβαρ έκανε νωρίς (στο 11’) το 1-0 με ένα ωραίο προσωπικό γκολ, ο Βιειρίνια έκανε το 2-0 με ένα φοβερό σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και καθώς ο Πανιώνιος είχε μείνει από το 41’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μακρύλλου καθάρισε ουσιαστικά το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έψαξε κι άλλα γκολ αλλά πέτυχε μόνο ένα ακόμη με τον Σάκχοφ στο 69’, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Πασχαλάκης: Δεν είχε προβλήματα, καθώς δεν πιέστηκε καθόλου. Είχε 1-2 καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, αλλά συνολικά είχε ένα εύκολο βράδυ

Βαρέλα: Και για τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Βαρέλα δεν είχε προβλήματα και περισσότερο έπαιζε στο κέντρο για να ξεκινάει τις επιθέσεις της ομάδας.

Κρέσπο: Δεν είχε προβλήματα και καθάρισε ότι προσπάθεια πήγε να βγει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Είχε θετική παρουσία.

Βιεϊρίνια: Ήταν και πάλι μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Έπαιξε δεξί μπακ και πέτυχε άλλο ένα εξαιρετικό γκολ, αυτή τη φορά στη ροή του αγώνα. Το μάτι του γυαλίζει για τον τίτλο.

Τόσκα: Συνεπής και μαχητικός, ανασταλτικά είναι σωστός, αλλά είναι φανερό ότι δημιουργικά δεν μπορεί να προσφέρει πολλά. Η επιστροφή του Γιαννούλη θα τον καταστήσει ρεζέρβα για το κέντρο της άμυνας.

Μαουρίσιο: Χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο είχε θετική παρουσία και βοήθησε να κυκλοφορήσει σωστά ο ΠΑΟΚ την μπάλα και να κερδίσει το κέντρο.

Σάκχοφ: Αυτός ήταν εξαιρετικός! Έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι και ανασταλτικά και δημιουργικά και επιτέλους βρήκε και δίκτυα για πρώτη φορά φέτος. Πέρυσι και πρόπερσι είχε από 8 γκολ. Το στοίχημα γι’ αυτόν είναι να πλησιάσει εκεί…

Μπίσεσβαρ: Και μόνο που έβαλε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ (το οποίο πάντα είναι το πιο δύσκολο και κρίσιμο) με ωραία ατομική ενέργεια φτάνει. Συνόδευσε την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022 με μια καλή εμφάνιση.

Λημνιός: Έτρεξε, κάλυψε, δημιούργησε ρήγματα έκανε πολύ δουλειά αλλά του έλειψε κάποια ασίστ ή γκολ. Όταν αρχίσει να δίνει και περισσότερα νούμερα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στον ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί: Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιξε αριστερά στην επίθεση και δεν ήταν κακός, αλλά όταν πέρασε στα χαφ στον άξονα δίπλα στον Σάκχοφ ήταν καλύτερος. Ίσως αυτή η θέση του πάει περισσότερο τελικό.

Άκπομ: Πάλεψε, έτρεξε αλλά δεν μπόρεσε να βάλει κάποιο γκολ. Δεν ήταν τόσο καλός όσο στην Τρίπολη, αλλά δείχνει μεγάλη διάθεση να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ζαμπά: Μπήκε στο 67’ στη θέση του Λημνιού. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στον χρόνο που αγωνίστηκε.

Καρέλης: Μπήκε στο 75’ στη θέση του Μαουρίσιο, και έπαιξε πίσω από τον Άκπομ, αλλά δε φάνηκε ιδιαίτερα όσο έπαιξε.

Λύρατζης: Μπήκε στο 79’ στη θέση του Βιεϊρίνια. Είναι μεγάλο ταλέντο (δεξί μπακ) και σταδιακά θα παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Έπαιξε λίγο για να κριθεί, αλλά έχει εξαιρετικά στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ