Ατρόμητος: Με Κορτ απέναντι στην Ξάνθη

Ατρόμητος: Με Κορτ απέναντι στην Ξάνθη

Ο 23χρονος μέσος συμπεριελήφθη στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη, όπως επίσης και ο Γιαννούλης, που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ετοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ατρομήτου είναι ο Ντάβιντ Κορτ, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη (20/01, 19:00) στα Πηγάδια, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 23χρονος μέσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή. Στην ακριτική πόλη θα ταξιδέψει και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ατρομήτου και στη συνέχεια θα μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μανούσος, Ουγγράι και Μάντσον. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδη, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλη, Χατζηισαϊα, Κουλούρη, Θεοδωράκη, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κορτ και Λαζαρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ