Θεοδωρίδης: «Αν η διαιτησία είναι 50-50 θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Θεοδωρίδης: «Αν η διαιτησία είναι 50-50 θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Πειραιωτών στα Γιάννενα και έδωσε το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση.

Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Οι παίκτες μας έπαιξαν σαν σκυλιά, τα έδωσαν όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με διαιτησία 50-50 οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν την ολική ανατροπή και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα με δύσκολες καιρικές συνθήκες, που μια ποιοτική ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, τον δυσκολεύουν πολύ. Μπορεί να γίνουν ατυχείς φάσεις, όπου μπορεί ο μπακ σου να σκοράρει. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα και απορώ πως έχασε με τέτοιο σκορ την προηγούμενη Κυριακή. Οι παίκτες μας ήταν δυνατοί και τα αποδυτήρια είναι το 99% της δύναμης του Ολυμπιακού.

Έπαιξαν σαν σκυλιά, τα έδωσαν όλα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσει ο Ολυμπιακός. Θα το κυνηγήσει το πρωτάθλημα, και εάν η διαιτησία παίξει 50-50 θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Καλύπτονται οι 8 βαθμοί διαφοράς. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρό μας αλλά και στον Κούλη τον Δουρέκα που είναι στη Νότιγχαμ αλλά έχει το μυαλό του εδώ. Έχει υπηρετήσει τον Ολυμπιακό, ένας εργάτης και στρατιώτης.

Έχουμε Κύπελλο μπροστά μας και μετά Τρίπολη. Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο, γιατί από εκεί και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό και θα ανταπεξέλθουμε: Καρεμπέ, Μοντεστό και προπονητής κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ο κόσμος να μας ακολουθεί παντού, γιατί επιμένω: Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ