ΑΕΚ: Βασικός ο Κρίστιτσιτς, σκέφτεται ρόμβο ο Ουζουνίδης

ΑΕΚ: Βασικός ο Κρίστιτσιτς, σκέφτεται ρόμβο ο Ουζουνίδης

Ο Σέρβος χαφ ξεκινά βασικός απέναντι στον Αστέρα, σε ένα ματς που η Ένωση είναι πιθανό να παρουσιαστεί με μια εντελώς νέα διάταξη

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα η ΑΕΚ έδειξε το καλύτερο πρόσωπό της στη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά με διάταξη 3-5-2. Ένα σχήμα που είδαμε για πρώτη φορά από την Ένωση και που έδειξε να λειτουργεί εξαιρετικά. Ωστόσο, παρότι δεδομένα θα δούμε την ΑΕΚ να το «φορά» ξανά μέσα στη χρονιά, αυτό δεν αναμένεται να γίνει σήμερα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει στο ματς του ΟΑΚΑ να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα. Με τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ να καλύπτουν τις θέσεις μπροστά από τον Μπάρκα. Ενώ δεδομένα οι Λιβάγια και Πόνσε θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης. Ωστόσο, στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ μοιάζει ακόμα ανοικτό, το ποιοι παίκτες θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή, αλλά και ο σχηματισμός με τον οποίο θα αγωνιστούν τελικώς οι Κιτρινόμαυροι.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ουζουνίδη να καταλήγει σε ένα σχήμα με «ρόμβο» στο κέντρο, προκειμένου ο Δικέφαλος να έχει ενισχυμένο τον άξονά του. Σε αυτή την περίπτωση, ο Άλεφ θα αγωνιστεί ως «κόφτης», οι Μπακασέτας και Κρστίτσιτς ως εσωτερικοί μέσοι και ο Μάνταλος σε έναν ελεύθερο ρόλο, πίσω από τους φορ.

Ο Κριστιτσιτς είναι έτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως ο Ουζουνίδης έχει αποφασίσει να του δώσει φανέλα βασικού. Με τον Σέρβο άσο να αξιοποιείται σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο, αυτόν του εσωτερικού μέσου, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Που φαίνεται πως στην αναμέτρηση με τον Αστέρα θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στη μεσαία γραμμή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ