Σβιντέρσκι: «Ευχαριστώ για όλα Γιαγκελόνια»

Σβιντέρσκι: «Ευχαριστώ για όλα Γιαγκελόνια»

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη Γιαγκελόνια για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της Γιαγκελόνια, ο Κάρολ Σβιντέρσκι θέλησε να αποχαιρετίσει την πρώην ομάδα του, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο άλμα για την καριέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πολωνού επιθετικού:

«Από την οπτική γωνία αυτών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο Μπιάλιστοκ. Σίγουρα θα μου λείψετε, πέρασα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Γιαγκελόνια. Εδώ μεγάλωσα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άντρας. Έκανα αυτό το σημαντικό άλμα στην καριέρα μου, έτσι μετά από 4,5 χρόνια όπου έπαιξα με την φανέλα της Γιαγκελόνια, τώρα θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ.

Πέρασα μερικά καλά χρόνια στη Γιαγκελόνια. Η αρχή βέβαια, ήταν σίγουρα δύσκολη. Αυτό το άλμα, από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που ο κόουτς Πρόμπιερτζ μου έδωσε την ευκαιρία και άρχισα να παίζω στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου. Ήταν το όνειρό μου από την παιδική ηλικία και δούλεψα σκληρά για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων στην Πολωνία.

Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές καλές στιγμές, όπως όμως και άσχημες, για παράδειγμα η σεζόν του 2015/16, όταν έπρεπε να αγωνιστούμε για την παραμονή μας μέχρι το τέλος. Ο προπονητής Μάμροτ επίσης πίστεψε πολύ στις ικανότητές μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Νομίζω πως ξεπλήρωσα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, ειδικά το τελευταίο εξάμηνο η απόδοσή μου ήταν πραγματικά καλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ