Ψηφίστε τον MVP της 17ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 17ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Μέσω της δημοσκόπησης που διενεργεί to10.gr μπορεί να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της τρέχουσας αγωνιστικής.

Τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο παίκτη της 17ης αγωνιστικής έχετε μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί to10.gr. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γεβγέν Σακχόφ, Αντίλ Ναμπί, Μιχάλι Κόρχουτ και Πέτρος Μάνταλος οι πέντε τους οποίους μπορείτε να ψηφίζετε.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Ηταν ο παίκτης που με το γκολ που σημείωσε στο 37′ του αγώνα των Ζωσιμάδων έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και εν τέλει του χάρισε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ. Ο διεθνής ακραίος επέστρεψε στα γκολ σε ένα ματς που οι Ερυθρόλευκοι πραγματικά το είχαν μεγάλη ανάγκη. Το χρονικό σημείο που έγινε το 1-2 για τον Ολυμπιακό έκρινε και το ματς, καθώς το τερέν ήταν πολύ βαρύ.

Γεβγέν Σακχόφ
Ο Ουκρανός μέσος ήταν εξαιρετικός στο άνετο 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα. Πιθανότατα έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τον δικέφαλο και ανασταλτικά και δημιουργικά και επιπλέον βρήκε και δίκτυα για πρώτη φορά φέτος (στο 69′).

Αντίλ Ναμπί
Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Αγγλο μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ, σημείωσε τα δύο από τα συνολικά τρία γκολ της ομάδας του στο εμφατικό 3-0 των Κρητικών επί του Παναιτωλικού στο Γεντί Κουλέ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Σούπερ Λίγκα που ένας ποδοσφαιριστής πετυχαίνει δύο γκολ με χτύπημα φάουλ, ενω πρέπει να ανατρέξουμε 25 χρόνια πίσω σε επίπεδο Α’ Εθνική για να εντοπίσουμε κάτι ανάλογο.

Μιχάλι Κόρχουτ
Βάσει το συνθηκών ο Ούγγρος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο βοηθώντας σημαντικά ώστε ο Αρης να φύγει με ένα πολύτιμο βαθμό από το AEL FC ARENA απέναντι στην ΑΕΛ (0-0). Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως ακραίος μέσοεπιθετικός και όχι στη φυσική του θέση, δηλαδή ως αριστερό μπακ. Έβγαλε μια άψογη σέντρα , από την οποία παραλίγο να βρει δίχτυα ο Ντιγκινί στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους κίτρινους. Επιπλέον πέρασε και αρκετές κάθετες πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Πέτρος Μάνταλος
Ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο χορτάρι όσο παιζόταν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο επιβλητικό 3-0 του ΟΑΚΑ. Μοίραζε, πρέσαρε, εκτελούσε και από τα αριστερά όπου κινούνταν έκανε μεγάλη ζημιά στο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ό Στο 7’ έκανε πολύ έξυπνο σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ, 4 λεπτά μετά ανάγκασε τον πορτιέρε του Αστέρα σε απόκρουση και στο 20’ με ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ