«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέγιερι»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέγιερι»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την απόκτηση του 28χρονου Ούγγρου κίπερ του Ατρόμητου

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση δεύτερου κίπερ και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Goal.com στο ερυθρόλευκο στόχαστρο βρίσκεται ο 28χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας Μπάλας Μέγιερι. Ο άλλος υποψήφιος είναι ο αδερφός του Τζίτζι Ντοναρούμα Αντόνιο όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας του Ατρόμητου που βρέθηκε τη σεζόν 2015-16 στη Χετάφε έχει φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη ριγωτή στο παρελθόν την πενταετία 2010 – 2015, λίγο πριν την μετακόμισή του στην ισπανική Χετάφε. Με τον Ολυμπιακό είχε συνολικά 72 συμμετοχές κρατώντας το «0» σε 42 αναμετρήσεις!

Αυτή τη σεζόν έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια με τους Περιστεριώτες έχοντας κρατήσει αλώβητη την εστία του έξι φορές. O Μέγερι έχει εκφράσει κατ επανάληψη την πρόθεση του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. στην πραγματικότητα ακόμη και η απόφαση του να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο μπορεί κάποιος να πει ότι εμπεριείχε κάτι απο αυτή την επιθυμία του παίκτη, που θα ήθελε να θυμίσει τις ικανότητες του στο ελληνικό κοινό. Αυτή τη στιγμή όμως έχει συμβόλαιο στο Περιστέρι ως το καλοκαίρι του 2020. Δεν είναι ελεύθερος. Άρα δεν είναι και απλό να συζητά κάποιος το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης του στο μεγάλο λιμάνι. Θα πρέπει να γίνει μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για δεύτερο πορτιέρο όντως. Έχει ανοικτή και την υπόθεση του Ανδρέα Γιαννιώτη. Πρώτος στην λίστα του είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν αλλά μιλάμε για μια περίπτωση που μια ενδεχόμενη απόκτηση του ακόμη και με δανεισμό θα ξεπερνούσε σε κόστος το 1 εκατ ευρώ. Υπάρχει στη λίστα ο Ντοναρούμα. Έχουν προταθεί και άλλοι πολλοί. Τελική απόφαση; Δεν υπάρχει ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ