«Στον Σαββίδη η τελευταία λέξη για Ελ Καντουρί»

«Στον Σαββίδη η τελευταία λέξη για Ελ Καντουρί»

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Πάρμα περιμένει τις τελικές εξελίξεις για την υπόθεση μεταγραφής του παίκτη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση για τη μετακίνηση του παίκτη στην Πάρμα ή όχι.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του σάιτ «sportparma.com» αναφέρει: «Οι επαφές ανάμεσα στην Πάρμα και τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Ομάρ Ελ Καντουρί θα συνεχιστούν σήμερα. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά ο προπονητής του, Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο και μάλιστα τον έβαλε βασικό στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ελ Καντουρί είχε μία ασίστ στο συγκεκριμένο ματς παίζοντας και στα 90 λεπτά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, Ντανιέλε Φατζιάνο και ο ατζέντης του παίκτη, Ντιέγκο Ταβάνο, ελπίζουν να ξεπεράσουν τις αντιρρήσεις που υπάρχουν από τον ΠΑΟΚ, έχοντας υπέρ τους τη θέληση του παίκτη να αφήσει την Ελλάδα (έχει απαντήσει ήδη θετικά στην πρόταση της Πάρμα). Η πρόταση της Πάρμα είναι γνωστή. Εξάμηνος δανεισμός με οψιόν αγοράς και στη συνέχεια, τριετές συμβόλαιο. Η τελευταία λέξη ανήκει στον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη που αναμένεται να αποφασίσει άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ