Γιαννούλης: «Βλέπω στον ΠΑΟΚ μια νοοτροπία πρωταθλητή»

Γιαννούλης: «Βλέπω στον ΠΑΟΚ μια νοοτροπία πρωταθλητή»

Ο 23χρονος μπακ μίλησε για την επιστροφή του στον Δικέφαλο μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα του «PAOK TV» για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει με την ομάδα.

Αναλυτικά τόνισε τα εξής:

-Πόσο διαφορετικά βλέπεις τα πράγματα στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήσουν στην ομάδα;

«Καλώς σας βρήκα καταρχάς. Δεν τα βλέπω πολύ αλλαγμένα τα πράγματα όσον αφορά το κτήριο, τις εγκαταστάσεις και τα σχετικά, αλλά βλέπω αλλαγή νοοτροπίας. Βλέπω στον ΠΑΟΚ μια νοοτροπία πρωταθλητή πλέον»

-Πόσο διαφορετικός είσαι εσύ μετά την παρουσία σου στον Ατρόμητο για 1,5 χρόνο;

«Σίγουρα κι εγώ είμαι πολύ διαφορετικός. Πρέπει όλοι να περιμένουν διαφορετικά πράγματα από μένα σε σχέση με πριν. Οι συμμετοχές μου στον Ατρόμητο με έχουν αλλάξει πολύ. Και θα το δείτε στη συνέχεια…»

-Ο ΠΑΟΚ σε απέκτησε το 2014. Από τότε ήσουν σε διάφορες ομάδες δανεικός. Πως έχεις βιώσει όλο αυτό το διάστημα δανεισμών στον Πιερικό, στη Βέροια, στην Ανόρθωση και στον Ατρόμητο;

«Δεν ήταν ότι πιο εύκολο για μένα. Αλλά όπως φαίνεται έγινε για καλό. Βγήκα πιο δυνατός από όλο αυτό. Πλέον νομίζω ότι είμαι πιο έτοιμος από ποτέ».

-Πλέον είσαι και μέλος της Εθνικής, ενώ έχεις καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα και έχεις φέρει και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Ποιος είναι ο στόχος σου επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ;

«Ο στόχος μου είναι αρχικά να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή για να με εντάξει στο σύνολο. Από εκεί και πέρα βέβαια θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ