ΑΕΚ: Ο Ουζουνίδης «φωνάζει» ότι κάτι περιμένει

ΑΕΚ: Ο Ουζουνίδης «φωνάζει» ότι κάτι περιμένει

Μέχρι 31 Ιανουαρίου ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περιμένει να κάνει η διοίκηση ακόμη μία κίνηση στην μεταγραφική αγορά

Μετά την εικόνα – καμπανάκι στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά, η ΑΕΚ σε δύο 90λεπτα έδειχνε να «στρώνει» αγωνιστικά. Εδειξε μια ομάδα που άλλαξε όσα έπρεπε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και με το ίδιο ρόστερ, δίχως ενίσχυση, δείχνει ξανά μια ομάδα ικανή να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Δηλαδή να μπει σε συνθήκες κανονικότητας.

Η σοβαρή μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε την ορθή και σοβαρή διαχείριση του Σέρβου για να τον βάλει στην ομάδα σταδιακά και με τον σωστό τρόπο. Έπαιξε δύο ματς ως αλλαγή, δηλαδή περίπου 30-20 λεπτά με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης και στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό θα είναι για πρώτη φορά βασικός. Μια ενίσχυση που αναμένεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην ΑΕΚ στον άξονα, ειδικά με την αλλαγή διάταξης στο κέντρο.

Ομως ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δημοσίως (στην συνέντευξη Τύπου την Κυριακή) «φώναξε» με τον τρόπο του ότι κάτι περιμένει, κάτι θα ήθελε ακόμη μεταγραφικά. Και οι δύο «ανοιχτές» υποθέσεις της ΑΕΚ είναι η απόκτηση εξτρέμ και η θέση του χαφ. Για τον εξτρέμ η Ενωση έχει τονίσει ότι θέλει έναν παίκτη για να κάνει τη διαφορά (τύπου Κρίστιτσιτς) και θα τον αποκτήσει μόνο αν τον βρει. Για την θέση του χαφ, όσο η περίπτωση του Αντρέ Σιμόες παραμένει «ανοιχτή» τόσο η ΑΕΚ θα ελπίζει ότι ο Πορτογάλος χαφ θα γυρίσει κοντά της με νέο συμβόλαιο. Όπως συνέβη και με τον Τάσο Μπακασέτα προς ικανοποίηση όλων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πάντως και το διάστημα της έντονης αμφισβήτησης και τώρα μετά τα δύο καλά αποτελέσματα (σε σκορ και εικόνα) στο Πρωτάθλημα, δείχνει σοβαρότητα δίχως πανηγυρισμούς. Διότι και ο ίδιος ίσως αντιλαμβάνεται ότι είναι μακριά ακόμη οι στόχοι της ΑΕΚ και έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. Λάθη που έχουν και αυτόν μέσα. Και περιμένει ότι έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Κρίστιτσιτς δεν θα είναι η μόνη κίνηση της ΑΕΚ στο παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ