«Ο Ελ Καντουρί παίζει με ΟΦΗ και μετά πάει στην Πάρμα»

«Ο Ελ Καντουρί παίζει με ΟΦΗ και μετά πάει στην Πάρμα»

Άλλο ένα ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μαροκινός του ΠΑΟΚ οδεύει για την Πάρμα.

Τα ιταλικά σενάρια για μετακίνηση του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ στην Πάρμα συνεχίζονται. Τώρα το σάιτ «parmatoday.it» υποστηρίζει πως ο Μαροκινός θα παίξει απέναντι στον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή και μετά θα μετακομίσει στην Ιταλία.

Το άρθρο έχει τίτλο: «Ο Ελ Καντουρί απελευθερώνεται, τελευταία Κυριακή με τον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Πάρμα περίμενε το πράσινο φως του ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί και αυτό συνέβη τις τελευταίες ώρες. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την Παναχαϊκή, θα είχε μία συζήτηση με τον Λουτσέσκου, ο οποίος μπορεί να κατάλαβε την πρόθεση του παίκτη και να αποφάσισε να μην τον κρατήσει στο γκρουπ παικτών του αλλά να τον αφήσει ελεύθερο να φύγει.

Ο Ελ Καντουρί έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το οποίο ολοκληρώνεται το 2021 και θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Πάρμα υπό το καθεστώς του δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Την Κυριακή, στο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ, μπορεί να είναι το τελευταίο του Ελ Καντουρί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πριν επιστρέψει στην Ιταλία και φορέσει πιθανότατα, αυτή της Πάρμα. Ο παίκτης, που έχει δείξει πως θέλει να πιέσει προκειμένου το θέμα να λυθεί γρήγορα, μπορεί να φτάσει στην Πάρμα στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ