Παντζαρτζίδης: «Πήραμε εντολή και χρήματα για μελέτη ολικής ανακατασκευής του Βικελίδης»

Παντζαρτζίδης: «Πήραμε εντολή και χρήματα για μελέτη ολικής ανακατασκευής του Βικελίδης»

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία «Pantzartzidis-group» αναφερόμενη στις εργασίες του Κλεάνθης Βικελίδης επιβεβαιώνοντας όσα ανακοίνωσε ο Θοδωρής Καρυπίδης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, η εταιρεία «Pantzartzidis-group» που ανέλαβε τα έργα σε Βικελίδης και Ρύσιο πήρε θέση για τη μελέτη ανακατασκευής του γηπέδου Χαριλάου.

Ο κ. Παντζαρτζίδης επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην χθεσινή (22/1) συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας οτι έχει λάβει χρήματα από την ΠΑΕ Άρης προκειμένου η εταιρεία του να παρουσάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση ανακατασκευής της ιστορικής έδρας των κίτρινων.

Παράλληλα εξέφρασε παράπονα για μερίδα οπαδών της ομάδας η οποία όπως σημειώνει δεν αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ωστε ο Αρης να αποκτήσει το «σπίτι» που του ταιριάζει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:

«ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ .
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ . ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ .ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ .(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΠΗ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ .
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .
ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ