ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο την παράδοση

ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο την παράδοση

Μόλις μία ήττα μετράει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 39 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Στη θύρα 8 θα φιλοξενηθούν οι 150 φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, αύριο (27/1) το απόγευμα στις 17:15 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο άλλη μια νίκη που εκτός από την προσθήκη τριών βαθμών στο δρόμο για τον τίτλο θα διατηρήσει και το αήττητο στην έδρα του για φέτος.

Η προϊστορία με τους Κρητικούς στην Τούμπα είναι υπέρ των Ασπρόμαυρων της Θεσσαλονίκης από καταβολής της Α’ εθνικής κατηγορίας, καθώς έχει γνωρίσει την ήττα μόλις μία φορά. Αυτή θα είναι 40η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Δικεφάλου να μετράει για το πρωτάθλημα 32 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Όσον αφορά συνολικά την προϊστορία των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι με 41 νίκες, 23 ήττες, ενώ 21 είναι οι ισοπαλίες.

Την αυριανή αναμέτρηση, εκτός από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν και του ΟΦΗ. Στην θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας θα φιλοξενηθούν 150 φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλείου. Οι σχέσεις των δύο ομάδων όπως και των οργανωμένων είναι εξαιρετικές και αυτό φάνηκε από την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ