Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Ενρίκε

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Ενρίκε

Δεν τον κρατάει τίποτα πλέον τον Πέδρο Ενρίκε στην Αστάνα. Ο Βραζιλιάνος έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του και περιμένει τον ΠΑΟΚ να τον καλέσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται για προετοιμασία.

Τον δρόμο της επιστροφής ετοιμάζεται να πάρει για την Τούμπα ο Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που συμμετέχει με την Αστάνα στην προετοιμασία που γίνεται στο Ντουμπάι έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που διαβάζει και ενημερώνεται καθημερινά για το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ, μετά το άδειασμα μιας θέσης ξένου στην ομάδα, παραχωρήθηκε ο Ουάρντα στον Ατρόμητο, δεν κρατιέται. Μέχρι και τους συμπαίκτες του στην Αστάνα έχει «τρελάνει» για το γεγονός ότι θα ξανά φορέσει τα Ασπρόμαυρα.

Ο Πέδρο Ενρίκε με την άφιξη του τις επόμενες ώρες στην Τούμπα δεν θα μπει αμέσως στα βαθιά και ο λόγος είναι πως αυτή τη στιγμή είναι στην προετοιμασία της Αστάνα και σίγουρα θα είναι λίγο πίσω από άποψη φυσικής κατάσταση από τους παίκτες του Δικέφαλου. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα τον εντάξει στην ομάδα σταδιακά όπως θα κάνει και με τους Μίσιτς και Σβιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ