Αποκάλυψη: Ρώτησε για Τσέμα ο ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη: Ρώτησε για Τσέμα ο ΠΑΟΚ

Ο 27άχρονος κεντρικός αμυντικός της Λεβάντε, ψηλά στην λίστα του Λουτσέσκου.

Μερικά 24ώρα μακριά από την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι ανοιχτοί λογαριασμοί αναμένα είναι μπόλικοι. Ο Γενάρης έχει άλλωστε αυτή την ιδιαιτερότητα. Να συμβαίνουν τα περισσότερα στο φινάλε του. Στα τελευταία 24ώρα του «πάρε-δώσε», εκεί που δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις και παράλογες απαιτήσεις.

Μια από τις σοβαρές ανοιχτές υποθέσεις; Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ η οποία ουσιαστικά κρατά από τις αρχές του Νοέμβρη. Βεβαίως υπάρχει μια δικαιολογία που το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό. Την δικαιολογία Χατσερίντι που όλο φεύγει και όλο εδώ είναι. Το τελευταίο «μεγάλο» συμβόλαιο του Δικέφαλου (καθώς το προηγούμενο ήταν αυτό του Πρίγιοβιτς) το οποίο όμως δεν έχει την παραμικρή αγωνιστική μετάφραση. Αν δεν φύγει ο Χατσερίντι δεν είναι απλό ο πρωτοπόρος να κάνει μεταγραφή στόπερ. Ειδικά από το επίπεδο των κεντρικών αμυντικών που έχει επιλέξει να ασχοληθεί.

Και αν τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο «εκλεκτός» είναι ο Σβέριρ Ίνγκασον; To10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως υπάρχει και άλλος στόπερ στην αγορά που έχει βάλει τον ΠΑΟΚ στον πειρασμό να ψαχτεί, να πάρει τα τηλέφωνα του και να τέλος πάντων να είναι έτοιμος για να κάνει την παραπάνω κίνηση αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κεντρικός αμυντικός με τον οποίο ασχολείται ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ο Τσέμα Ροντρίγκεθ. Ο 27άχρονος κεντρικός αμυντικός (1.89μ) της Λεβάντε. Πέρσι αναντικατάστατος (28συμ), φέτος κομμάτι του rotation για την ομάδα της Λεβάντε. Ένας πολύ καλός στόπερ, αριστεροπόδαρος ο οποίος προσφέρεται και ως δανεικός με (κομματάκι υψηλή) οψιόν αγοράς. Το συμβόλαιο του στη Λεβάντε τελειώνει το 2020. Ίσως κάποιοι τον θυμούνται από αυτό. Σκόρερ σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γκολ της Primera τα τελευταία χρόνια.

Φέτος έχει συνολικά 15 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ αυτό το διάστημα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 3-3,5 εκατ ευρώ. Ο ΠΑΟΚ μιλά για εκείνον σίγουρα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Δεν πρόκειται όμως σίγουρα για εύκολη περίπτωση. Περισσότερα θα μάθουμε, πρωτίστως αν βρει ομάδα ο Χατσερίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ