Ψηφίστε τον MVP της 18ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 18ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που διενεργεί.

Τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο παίκτη της 18ης αγωνιστικής έχετε μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί to10.gr. Λέο Ζαμπά, Εζεκίελ Πόνσε, Κώστας Φορτούνης, Μάρκο Μαρκόβσκι και Μίλος Ντέλετιτς οι πέντε ποδοσφαιριστές που ξεχωρίσαμε και τους οποίους μπορείτε να ψηφίζετε.

Λέο Ζαμπά
Ο ΠΑΟΚ πήρε μια επιβλητική νίκη επί του ΟΦΗ στην Τούμπα με 4-0 και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν εκ των κορυφαίων. Για την ακρίβεια έκανε σπουδαίο ματς, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα έβγαλε δύο ασίστ στον Άκπομ και έβαλε και ένα γκολ, σε μια πολύ «γεμάτη» παρουσία.

Εζεκίελ Πόνσε
Καταλυτικός στην σχετικά άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-0. Ο Αργεντινός, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο παίκτης που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην τριάδα των στόπερ των γηπεδούχων.  Στο 0-1 έκανε φοβερή πάσα στον Μάνταλο που σκόραρε, ενώ στο 0-2 έκανε εξαιρετικό σπριντ στο 92’ που θα ζήλευαν και αθλητές του… στίβου Στο 47’ είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ και στην γενική εικόνα ο Αργεντίνος έδωσε πάρα πολλά. Καθοριστικός γιατί ήταν και στα δύο γκολ.

Κώστας Φορτούνης
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει σχεδόν… μόνιμη θέση στο γκάλοπ μας καθώς τις περισσότερες φορές είναι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά είχε καθοριστική συμβολή σε μια τεράστιας σημασίας νίκη για τους ερυθρόλευκους με 2-0 επί του Αστέρα μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως η Τρίπολη. Ανοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ στο 28’ και γενικότερα ήταν μέσα στις περισσότερες καλές στιγμές της ομάδας του, «κάνοντας παιχνίδι» για τους συμπαίκτες του. Επίσης συνέθεσε ένα άψογο δίδυμο με τον Λάζαρο.

Μάρκο Μαρκόβσκι
Ο επιθετικός του Λεβαδειακού ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για την ομάδα της Λιβαδειάς στη συνάντηση με τον Αρη (1-0 οι Βοιωτοί). Σε ένα ματς με ελάχιστες κλασικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Σέρβος επιθετικός έκανε γκολ τη μία από τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν κάτι που ήταν αρκετό ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Μίλος Ντέλετιτς
Η ΑΕΛ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ ενώ οι Θεσσαλοί έμεναν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκοϊκοβιτς. Τελικά κατάφεραν να πάρουν έναν σπουδαίο βαθμό και εν πολλοίς το οφείλουν στον Σέρβο. Κι αυτός καθώς σημείωσε ένα καθαρά προσωπικό γκολ. Έκλεψε τη μπάλα από τον απρόσεκτο Μαυρομμάτη και στη συνέχεια με ωραία ατομική ενέγεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ