Βαλιέντε: «Δεν κρυφτήκαμε με τους μεγάλους»

Βαλιέντε: «Δεν κρυφτήκαμε με τους μεγάλους»

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στους μεγάλους του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0, αλλά ο Χοσέ Βαλιέντε στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι Αρκάδες στο ματς. Μάλιστα ο μέσος του Αστέρα τόνισε ότι η απόδοση της ομάδας του στα παιχνίδια απέναντι στους μεγάλους του πρωταθλήματος, ήταν πολύ καλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαλιέντε:

«Πρέπει να κρατήσουμε πως με τους τρεις μεγάλους, δεν κρυφτήκαμε, αλλά παίξαμε το παιχνίδι μας όσο μπορούσαμε. Και σήμερα είχαμε αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχει πολλή ποιότητα. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις λίγες ευκαιρίες που είχαμε. Το σημαντικό όμως είναι πως προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες. Σίγουρα μας ανησυχεί η θέση μας στη βαθμολογία, δώσαμε όμως τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, και τώρα μπορούμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα».

Για τη «μάχη» του πρωταθλήματος είπε: «ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ δίκαια βρίσκονται στις θέσεις που βρίσκονται, ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για το πρωτάθλημα, αλλά δεν θεωρώ πως ακόμα έχει κριθεί κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ