Ολυμπιακός: Ανοιξε ο δρόμος για Αβραάμ, έμεινε ελεύθερος!

Ολυμπιακός: Ανοιξε ο δρόμος για Αβραάμ, έμεινε ελεύθερος!

Ο 35χρονος σέντερ μπακ έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Μπρισμπέιν Ρόαρ και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο Αβραάμ Παπαδόπουλος! Ο έμπειρος σέντερ μπακ τα ξημερώματα της Δευτέρας έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Μπρισμπέιν Ρόαρ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για να επιστρέψει στους Πειραιώτες.

Ο 34χρονος άσος είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Αυστραλίας μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο, βρήκε τη χρυσή τομή και αποδεσμεύτηκε. Ο Αβραάμ ήθελε σαν… τρελός να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε και πλέον μετά την αποδέσμευσή του από τον σύλλογο του Μπρισμπέιν απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο δρόμος πλέον είναι ορθάνοιχτος, με τον ίδιο, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονούν για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Ο Αβραάμ αγωνίστηκε σε 31 ματς με τη φανέλα των Μπρισμπέιν Ρόαρ, στα οποία πέτυχε και 4 γκολ.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Αυστραλίας ευχαρίστησε στον Ελληνα σέντερ μπακ για την αφοσίωση και την συνεισφορά του και του ευχήθηκε καλή τύχη. Πλέον, ο Αβραάμ πιάνει λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μια ακόμα επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ