Παπαδόπουλος: «O Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, προβάδισμα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

Παπαδόπουλος: «O Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, προβάδισμα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε πως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη ενώ έχρισε απόλυτο φαβορί στην κούρσα του τίτλου, τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια τον Αστέρα ενώ έχρισε μεγάλο φαβορί για τον τίτλο τον ΠΑΟΚ, λόγω της διαφοράς που ήδη έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ του Αστέρα στην κάμερα της Nova: «Πάντα μετρά η ποιότητα των παικτών για να νικήσει μια ομάδα. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι και για αυτό στεναχωριέμαι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Εκτός του σουτ του Κυριακόπουλου, δεν είχαμε κλασικές ευκιρίες. Είχαμε και κάποιες απουσίες βασικών αλλά και κούραση από συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς το βάθος του ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός.

Αν θέλουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα, πρέπει να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Απόλλωνα. Ο Κυριακόπουλος είναι ποιοτικός παίκτης και νέος σε ηλικία. Τις αρετές του μπορεί να τις βγάλει καλύτερα σαν αριστερό μπακ.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω της διαφοράς του. Από εκεί και πέρα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πολύ καλές ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει προβάδισμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ