Άρης: Αποθεραπεία και αποκατάσταση με βλέμμα στην Ξάνθη

Άρης: Αποθεραπεία και αποκατάσταση με βλέμμα στην Ξάνθη

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εξ’ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (31/01, 7 μ.μ.).

Στον Άρη από σήμερα (28/01) άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην Ξάνθη, που θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (31/01, 7 μ.μ.) για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η προπόνηση ήταν απογευματινή και περιλάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για όσους έπαιξαν στον χτεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι Χαμζά Γιουνές, Φραν Βέλεθ και Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μανώλης Σιώπης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της –εξ αναβολής- αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ξάνθη στο “Ξάνθη Arena” (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Φραν Βέλεθ, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, οι οποίοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ