«Καρφιά» από Μαρτίνς: «Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε»

«Καρφιά» από Μαρτίνς: «Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε»

«Αιχμηρός» για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΛ. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Ξεκάθαρες αιχμές για τους όρους με τους οποίους διεξάγεται το φετινό πρωτάθλημα, άφησε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 4-0 επί της ΑΕΛ. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, έριξε τα «καρφιά» του για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για εξωαγωνιστικούς παράγοντες που η ομάδα του δεν μπορεί να αλλάξει όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: Το πολύ καλό ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και το -8: Υπάρχει όντως αυτή η διαφορά και είναι μεγάλη όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και δεν θα σταματήσει ποτέ να παλεύει. Σήμερα παίξαμε καλά και δώσαμε χαρά στον κόσμο. Βλέπουμε ότι παρά τα σερί ματς έχουμε φρεσκάδα και ενέργεια. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι απο την προσπάθεια. Θα προσπαθούμε μέχρι τέλους για να καλύψουμε αυτήν την διαφορά.

Για τους λόγους του -8 και για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ: Όχι δεν έχω ασχοληθεί με αυτό. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και την ομάδα μας. Πράγματα τα οποία λέτε θα τα πούμε κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα.

Για τον κόσμο που αποθεώνει τον ίδιο και τις εμφανίσεις της ομάδας και το εάν αυτό που βλέπει αγγίζει τα δικά του «θέλω»»: Όχι δεν είμαι ευχαριστημένος λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία. Δεν μας αξίζει να είμαστε τόσο πίσω. Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε εμείς να διαφοροποιήσουμε και είναι έξω από το αγωνιστικό σκέλος. Θα τα πούμε κάποια στιγμή. Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον τίτλο. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το τι πιστεύει ότι θα κάνει ο Ολυμπιακός στην συνέχεια της σεζόν: «Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πρόεδρος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι καταπληκτικός πρόεδρος και είναι πάντα εδώ για να την ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε το Κύπελλο και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για τις μεταγραφές: «Μπορείτε να ηρεμήσετε. Από αύριο επιτέλους θα ησυχάσουμε και να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Από αύριο θα συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας. Ναι κοιμηθείτε ήσυχοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ