Το ρεκόρ του Ολυμπιακού που ισοφαρίστηκε και η ΑΕΚ που περιμένει ξανά…

Το ρεκόρ του Ολυμπιακού που ισοφαρίστηκε και η ΑΕΚ που περιμένει ξανά…

Με τη χθεσινή του νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 17 νίκες σε 18 ματς και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ολυμπιακού από τη σεζόν 2015-16, το οποίο είχε σταματήσει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με την οποία παίζει και ο ΠΑΟΚ στην 19η αγωνιστική.

Η νίκη με 2-1 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ήταν η 17η σε 18 αγωνιστικές για τους «ασπρόμαυρους» που ισοφάρισαν έτσι την επίδοση του Ολυμπιακού με 17 νίκες στις πρώτες 18 αγωνιστικές από τη σεζόν 2015-16.

Τότε ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα είχε στραβοπατήσει μόνο με τον Πλατανιά στα Χανιά ενώ ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως τότε, το αήττητο του Ολυμπιακού έλαβε τέλος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, για την 19η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος, όταν οι «κιτρινόμαυροι» χάρη σε γκολ του Βάργκας επικράτησαν με 1-0. Και τώρα, πάλι για την 19η αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει ότι και τότε απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αν πάντως ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φύγει αήττητος από το ΟΑΚΑ θα ισοφαρίσει το αήττητο σερί των 19 αγωνιστικών που έχει από την σεζόν 1972-73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ