ΑΕΚ: Πέρασε η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια για την «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Πέρασε η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια για την «Αγιά Σοφιά»

Σε 14 μήνες πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο που αφορά άμεσα και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πολύ καλά νέα για την ΑΕΚ αναφορικά με το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επίσημη απόφαση για τον διαγωνισμό του έργου της υπογειοποίησης εγκρίθηκε και πλέον αναμένεται να… τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες και να προχωρήσει η ανάθεση του έργου.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία που θ’ αναλάβει το έργο θα πρέπει να το έχει τελειώσει το αργότερο σε 14 μήνες και μέσα στην απόφαση αναφέρονται, άρα είναι εγγυημένα, και τα 20.000.000 ευρώ που θα δοθούν για την «Αγιά Σοφιά» όπως είχε αποφασιστεί το 2014.

Αναλυτικά αποφασίστηκε:

Έγκριση

1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 14.274.193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει:

Την έγκριση της εισήγησης με τροποποίηση ως προς την προθεσμία για την εκτέλεση του έργου που καθορίζεται στους δεκατέσσερις (14) μήνες και με αντίστοιχη τροποποίηση των τμηματικών προθεσμιών της ΕΣΥ. Ειδικότερα και με βάση αυτό, την έγκριση: 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 4 ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 14.274.193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

apofasi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ