Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή συγγνώμη των Λαρισαίων»

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή συγγνώμη των Λαρισαίων»

Στο πλευρό του Αναστασιάδη βρίσκεται η Ερασιτεχνική ΑΕΛ μετά το πρωτοφανές σχόλιο του Αλέξη Κούγια προς τον πρώην τεχνικό των βυσσινί.

Ο Αλέξης Κούγιας, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε μια μακροσκελής ανακοίνωσή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον πρώην τεχνικό της Λάρισας και νυν Ομοσπονδιακό, Άγγελο Αναστασιάδη, κάνοντας του σκληρή προσωπική επίθεση αναφέροντας σχετικά:

«Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι τα χρήματα που διαθέτω στο ποδόσφαιρο από το λειτούργημα μου μετά από 45 χρόνια, αντί να πηγαίνουν στους ποδοσφαιριστές μου, τα εισπράττει ένας υπερήλικας «συνταξιούχος», ο Άγγελος Αναστασιάδης, άνεργος επί χρόνια και οι συνταξιούχοι, άνεργοι επί χρόνια, συνεργάτες του, οι οποίοι εργάστηκαν για 2 μήνες και εξοφλήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με μηνιαίους μισθούς και οι τρεις 13.000€ μηνιαίως για πλήρη απασχόληση και με εισήγηση του κ. Γραμμένου, όπως πληροφορήθηκα, αν είναι αλήθεια η πληροφορία μου για τον Αναστασιάδη και τους 2 βοηθούς του, καταβάλει η ΕΠΟ το πρωτοφανές ποσό για την Ελλάδα των μνημονίων των 35.000€ μηνιαίως (δημοσιοποιήθηκε ότι μόνο ο Αναστασιάδης αμείβεται με 250.000€ ετησίως για 20 προπονήσεις και μερικά ταξίδια).

Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα πρωτοφανή χρήματα θα ανακαινιστούν όλα τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, αφού ο θεοσεβούμενος αυτός άνθρωπος δεν ευτύχησε και δεν βοηθήθηκε από τον Θεό και την Παναγία να αποκτήσει απογόνους».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ λοιπόν στάθηκε στο πλευρό του 65χρονου Έλληνα προπονητή ζητώντας εκ μέρους της ομάδας και των φιλάθλων της Λάρισας μια μεγάλη και ειλικρινή συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια, τους οποίους καταδίκασε απερίφραστα:

«Ως Σωματείο, Διοίκηση και μέλη, θεωρώντας πως εκφράζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε στον προπονητή της Εθνικής Ποδοσφαίρου και πρώην της ΑΕΛ. Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή μας συμπαράσταση, τη συγγνώμη των Λαρισαίων, και την απόλυτη καταδίκη του αχαρακτήριστου σχολίου που συμπεριλήφθηκε σε χθεσινή προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, το οποίο δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε. Η βυσσινί οικογένεια και ιδέα βάζει πάνω από αγωνιστικές και οικονομικές διαφορές την έννοια του ανθρωπισμού, το ήθος και την κοινωνική ευγένεια. Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να συνδυάσετε τη θητεία σας στην ΑΕΛ και το πέρασμά σας από την πόλη μας με μια τόσο δυσάρεστη ανάμνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ