Με Πέδρο Ενρίκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με Πέδρο Ενρίκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι μεταξύ των εκλεκτών του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια μεγάλη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αλλά και ποιος μήνας ως τώρα δεν άρχισε ή τελείωσε με μια δοκιμασία; Το ματς με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι, αλλά ποιο από τα προηγούμενα 18 δεν ήταν;

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλους τρεις βαθμούς, άλλο ένα παιχνίδι στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε αγώνας είναι τελικός και κάθε ένας έχει τη δική του σημασία.

Σήμερα (2/2) το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημήτρη Γιαννούλη , ενώ και ο Χοσέ Κάνιας , ο οποίος συνέχισε να δουλεύει ατομικά, είναι εκτός μάχης. Εκτός Έμειναν και οι νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον.

Αντίθετα ο Πέδρο Ενρίκε θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αποστολή, μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο από τον δανεισμό του στην Αστάνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής 18 για τη μάχη με την ΑΕΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ