Αγια-Σοφιά» και υπογειοποίηση… πακέτο στο καλοκαίρι του 2020!

Αγια-Σοφιά» και υπογειοποίηση… πακέτο στο καλοκαίρι του 2020!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την Περιφέρεια, στην ΑΕΚ στοχεύουν να τελειώσουν ταυτόχρονα η κατασκευή του γηπέδου και η υπογειοποίηση, μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Χθες έγιναν γνωστές οι πολύ σημαντικές εξελίξεις που προέκυψαν για το θέμα της υπογειοποίησης, που έπρεπε να μπει σε φάση εφαρμογής ώστε να μην καθυστερήσει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Μιας και το συγκεκριμένο έργο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την «Αγια-Σοφιά».

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που κρατούσαν… πίσω το συγκεκριμένο πρότζεκτ ξεπεράστηκαν,  με τον διαγωνισμό για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο να δρομολογείται. Οι οικονομικοί όροι της διαδικασίας εγκρίθηκαν από τη σχετική επιτροπή της Περιφέρειας, με τον δημόσιο διαγωνισμό να κατατίθεται και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά να δημοσιεύεται.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως εντός διμήνου, η όλη υπόθεση θα έχει φτάσει στο τέλος της. Με την Περιφέρεια να κάνει γνωστό το ποια εταιρία ανέλαβε την κατασκευή του πολύ σημαντικού έργου για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τις εργασίες να ξεκινούν το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΑΕΚ έχουν θέσει πλέον ως στόχο τα δύο έργα να τελειώσουν ταυτόχρονα. Σε περίπου ένα χρόνο από την έναρξη των εργασιών για την υπογειοποίηση. Χθες, υπήρξε ευρεία σύσκεψη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, υπό τον Δημήτρη Ανδριόπουλου, προκειμένου να αναλυθούν τυχόν διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα είναι πιθανό να υπάρξει και συνάντηση του project manager του γηπέδου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να γίνει μια λεπτομερής ενημέρωση προς τον άνθρωπο που ηγείται του πλάνου του γηπέδου, για τα νεότερα που έχουν προκύψει και τα βήματα που αναμένονται. Μια και πλέον η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» προχωρά δυναμικά προς την τελική ευθεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ