Η ερώτηση για τον Ιβάν και το ΟΑΚΑ

Η ερώτηση για τον Ιβάν και το ΟΑΚΑ

Ο Σαββίδης θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μέχρι που έχει το δικαίωμα να βρεθεί ο τιμωρημένος πρόεδρος του δικεφάλου;

Ο Ιβάν Σαββίδης από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία του να βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Όχι βεβαίως μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς ως γνωστόν είναι τιμωρημένος μετά την περσινή «μπούκα» στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο στην ζώνη του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να πάει με την αποστολή της ομάδας μέχρι το γήπεδο και να τους ευχηθεί για το ματς. Μετά θα αποχωρήσει για να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το παιχνίδι.

Το ζητούμενο όμως ήταν μέχρι που έχει το δικαίωμα ο Ιβάν να βρεθεί στο γήπεδο; Μια και αυτή την φορά δεν είναι το δικό του γήπεδο, η Τούμπα, αλλά το ΟΑΚΑ όπου οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι δεδομένο πως δεν θα του έκαναν το παραμικρό χατήρι. Πάνε οι εποχές που Μελλισανίδης και Ιβάν ήταν φίλοι…

Για αυτό ακριβώς λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκαν στον ΠΑΟΚ από τους αρμόδιους (τον αθλητικό δικαστή δηλαδή) πως επιτρέπεται να ακολουθήσει την αποστολή μέχρι και το πάρκινγκ, έξω από την Θύρα 29 που είναι τα αποδυτήρια.

Και μέχρι εκεί θα πάει ο Ιβάν ενώ ως γνωστόν στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο γιος του, Γιώργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ