Με Βαζ, αλλά χωρίς οπαδούς στο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ

Με Βαζ, αλλά χωρίς οπαδούς στο ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ

Από μέρα σε μέρα το δελτίο του Πορτογάλου εξτρέμ, καθώς η μπλε κάρτα του έφτασε πλέον στην ΕΠΟ. Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και ο Φερέιρα, χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ ο ΟΦΗ μετά το «Οχι« της Αστυνομίας.

Ο Ρικάρντο Βαζ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (10/2, 15:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Τα χαρτιά και συγκεκριμένα η μπλε κάρτα του Πορτογάλου εξτρέμ βρίσκονται πλέον στα χέρια της Ομοσπονδίας και έτσι το δελτίο του θα εκδοθεί στα προσεχή 24ωρα.

Συνεπώς θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των ασπρόμαυρων για τη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Εξάλλου βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της απόκτησης του Φερέιρα. Ο 19χρονος επιθετικός συμμετέχει στις προπονήσεις του ΟΦΗ και πλέον αναμένεται να η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Λόγω ενός μικρού προβλήματος η ΠΑΕ δεν είχε ανακοινώσει την απόκτηση του, όμως πλέον το θέμα λύθηκε και έτσι τις προσεχείς ημέρες ο Φερέιρα θα τεθεί στην διάθεση του Χάιμε Βέρα και επισήμως.

«Οχι» από την Αστυνομία στους οπαδούς του
Τέλος να αναφέρουμε ότι στο ματς με την ΑΕΚ οι Κρητικοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη βοήθεια του κόσμου τους. Κι αυτό γιατί μπορεί η κίτρινη ΠΑΕ να απάντησε θετικά για χορήγηση 200 εισιτηρίων, ωστόσο η Αστυνομία άναψε… κόκκινο.

Οι Αρχές επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και έτσι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ