Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του.

Απόλυτη δικαίωση για το ρεπορτάζ που ας μετέφερε χθες to10.gr, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Ήδη από χθες σας είχαμε ενημερώσει για τις εξελίξεις, αναφέροντας πως ο Έλληνας τεχνικός ήταν προπονητής με ημερομηνία λήξης για την Ένωση.

Η πολύ μέτρια εικόνα των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και η ισοπαλία, παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος του βορρά έπαιζε με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό (λόγω της αποβολής του Ζαμπά), ήταν δεδομένο πως θα έφερνε εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Παρά το γεγονός πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαινόταν να έχει πρόθεση να «τελειώσει» τον Ουζουνίδη από τον πάγκο της Ένωσης, ο ίδιος ο προπονητής των κιτρινόμαυρων εξέφρασε την επιθυμία του να παραιτηθεί από τη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ακόμη και σήμερα ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν κι επίσημα ο Εβρίτης τεχνικός. Το κλίμα για τον Ουζουνίδη ήταν βαρύ εδώ και καιρό ενώ και η εικόνα της ΑΕΚ δεν έπειθε. Παράλληλα είχε χάσει τον έλεγχο τον αποδυτηρίων και όπως όλα δείχνουν το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του στον πάγκο της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ