Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης – Έτοιμος να επιστρέψει ο Χιμένεθ

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης – Έτοιμος να επιστρέψει ο Χιμένεθ

Παρελθόν από την Ένωση ο Έλληνας τεχνικός - Έτοιμος για επιστροφή στον πάγκο των κιτρινόμαυρων ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς έγιναν οι πρώτες επαφές της ΑΕΚ με τον Ισπανό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης καθώς υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο της ΑΕΚ μετά και την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον οι ιθύνοντες της ΑΕΚ «τρέχουν» τις εξελίξεις για τον διάδοχο του Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως to10.gr σας είχε ενημερώσει από χθες με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο θέμα Ουζουνίδη, αναφέροντας πως ο Έλληνας τεχνικός ήταν «προπονητής με ημερομηνία λήξης».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων. Ο Ισπανός προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι, είναι χωρίς ομάδα και προβάλει αυτή την στιγμή ως το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να είναι έτοιμος για την επιστροφή στους κιτρινόμαυρους και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στην διάρκεια της μέρας. Έχουν άλλωστε γίνει επαφές με την πλευρά του Ισπανού τεχνικού κι αυτό λέει πολλά αναφορικά με την επιθυμία της Ένωσης για επιστροφή του Χιμένεθ.

Ακούστηκε επίσης και το όνομα του Δανού τεχνικού, Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο φαβορί είναι ο Μανόλο Χιμένεθ κι εκεί φαίνεται πως έχουν εστιάσει τις προσπάθειες τους οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων, στις διαπραγματεύσεις δηλαδή με τον Ισπανό τεχνικό.

Όπως προαναφέραμε οι εξελίξεις «τρέχουν» άμεσα για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Ένωσης και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση των κιτρινόμαυρων, αναφορικά με τον νέο προπονητή του δικέφαλου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την παραίτηση Ουζουνίδη

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ