Τάκολα: «Σβήσε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού» (pic)

Τάκολα: «Σβήσε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού» (pic)

Την ευχή του να σβήσει την Κυριακή κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ Μίρκο Τάκολα.

Το ενδιαφέρον για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, έχει ξεπεράσει τα σύνορα. Ένας φίλος από τα παλιά για τους Ασπρόμαυρους ο Μίρκο Τάκολα εξέφρασε την ευχή του να βρει νικητή τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός αμυντικός που σύνδεσε το όνομα του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έμελε να είναι πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 30 Οκτωβρίου του 1998 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ανήρτησε μία φωτογραφία με το σήμα του ΠΑΟΚ σχηματίζοντας ταυτόχρονα μια καρδιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου… Πάμε ΠΑΟΚ, να σβήσουμε όλες τις ελπίδες του εχθρού».

Ενώ με δηλώσεις του στο Μετρόπολις για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Τούμπα είπε:

«Το πιο σημαντικό ντέρμπι της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος πρέπει να κάνει τα πάντα για να δώσει ώθηση στην ομάδα και να πάρει τη νίκη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και θα είναι πρωταθλητής αυτή τη χρονιά».

 

Η φωτογραφία που ανάρτησε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ