«Είπα στον Σφιντέρσκι να μείνει, αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ»

«Είπα στον Σφιντέρσκι να μείνει, αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην προπονητής του στη Γιαγκελόνια ήθελε να τον κρατήσει έως το καλοκαίρι στην Πολωνία.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν μια από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Ήδη μετράει δύο γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου, καθώς σκόραρε και απέναντι στα Γιάννινα στην Τούμπα και στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Στην πρώην ομάδα του, τη Γιαγκελόνια, δεν τον ξεχνούν. Ο προπονητής του πολωνικού συλλόγου, Ιρένιους Μάμροτ μίλησε για την απόφαση του νεαρού να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ στη μέση της χρονιάς, αποκαλύπτοντας ότι του ζήτησε να μείνει.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Κάρολ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε η αποφασιστικότητα του ΠΑΟΚ. Του πρότεινα να μείνει, αφού ήθελα να τον έχω βασικό και αναντικατάστατο, να παλέψει για να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ και να κληθεί στην Εθνική, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21. Όταν πας σε ένα νέο πρωτάθλημα, μια νέα ομάδα, τα πάντα είναι άγνωστα. Ξεκίνησε καλά, σκόραρε αλλά θα δώσει μάχη για μια θέση στην ομάδα».

Η 3η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΩΛΗΣΗ

Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε περίπου 2,5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι από τη Γιαγκελόνια και σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ ήταν η 3η ακριβότερη μεταγραφή παίκτη που εξήγαγε η Πολωνία από το πρωτάθλημά της, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2019.

Περισσότερα χρήματα πλήρωσε μόνο η Κάλιαρι για να αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Βαλούκιεβιτς από την Πογκόν (4 εκ. ευρώ) και η Φιορεντίνα στη Γκόρνικ για τον Σζίμον Ζουρκούφσκι (3,7 εκ. ευρώ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ