Με 21 παίκτες στην αποστολή και με το γκάζι πατημένο ο Ολυμπιακός στην Τούμπα (pics)

Με 21 παίκτες στην αποστολή και με το γκάζι πατημένο ο Ολυμπιακός στην Τούμπα (pics)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πάλι βίντεο στους παίκτες του, δούλεψε στην επιθετική τακτική και θέλει επανάληψη της αγωνιστικής εικόνας του Γ. Καραϊσκάκης. Δείτε την αποστολή των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη της Τούμπας. Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει πολύ στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πώς πρέπει να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε βίντεο με την αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου του Βορρά και παράλληλα ανέλυσε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είχε στιγμιότυπα και από τη λειτουργία της άμυνας του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, κυρίως για να δείξει τον τρόπο που κινούνται ο Κρέσπο με τον Βαρέλα, οι οποίοι ουσιαστικά είναι… όλη η άμυνα του Δικεφάλου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην δεχθεί γκολ, αλλά και εάν είναι εφικτό, να… σοκάρει τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά και να δείξουν από το πρώτο λεπτό ποιος κάνει το κουμάντο. Και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Με λίγα λόγια, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τους Πειραιώτες να μπαίνουν στο παιχνίδι με το… γκάζι πατημένο. Πιέζοντας από το πρώτο λεπτό τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς είχε συμβεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Πάντως επειδή το 90λεπτο είναι μια δύσκολη παρτίδα σκάκι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του διάφορα σενάρια και… εναλλακτικά πλάνα, αναλόγως το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση. Με τη βασική ιδέα, ωστόσο, να μην αλλάζει.

Το πρόγραμμα των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε o Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωση την αποστολή των Πειραιωτών, στην οποία περιλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές, με τους Σολδάνο, Μεριά, Ανδρούτσο και τον τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί, να μένουν εκτός.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1094186970723569664

 

 

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1094155218688925698

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ