Αθανασιάδης: «Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη, πρέπει να σωθεί η ομάδα»

Αθανασιάδης: «Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη, πρέπει να σωθεί η ομάδα»

Ο Κλάους τόνισε ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του και επισήμανε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι να σωθεί η ομάδα.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού με 1-0.

Ο λόγος για τον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σπουδαία νίκη. Ο στράικερ του ΠΑΣ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ηπειρώτες έψαχναν μια μεγάλη νίκη και επισήμανε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι να σωθεί η ομάδα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

«Είναι μια σπουδαία νίκη για να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να σωθεί η ομάδα. Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κι εκεί μια νίκη. Βγαίνει πολύ άγχος στους ποδοσφαιριστές. Δεν θα έπρεπε, αλλά εδώ που φτάσαμε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο όμως είτε σκοράρεις στο πρώτο λεπτό, είτε στο 90′ είναι 3 βαθμοί».

Για τον Σωκράτη Διούδη: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχει μεγάλη εξέλιξη, μακάρι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Έκανε σπουδαία απόκρουση σε μια κεφαλιά μου».

Για ένα αντίστοιχο τέρμα του πάλι εναντίον του Παναθηναϊκού: «Μέσα στην Τούμπα απέναντι στον Καπίνο έχω πετύχει ίδιο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα περίμενε να είχε καλύτερο απολογισμό: «Ήταν χαμένη χρονιά η τελευταία μου στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω όμως να το σκέφτομαι. Σκοπός μου είναι να τα αφήσω πίσω αυτά. Εδώ που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μαζεμένα μεγάλα ματς μέχρι τώρα, αλλά και στη συνέχεια έχουμε εξίσου δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις εμφανίσεις του Ευθύμη Κουλούρη: «Κάνει φανταστική χρονιά ο Κουλούρης. Έχουμε αρκετά κοινή πορεία. Έχει ξεπεράσει το ρεκόρ μου σε γκολ με τη β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για τη σημασία της νίκης: «Μας δίνει μεγάλη ψυχολογική βοήθεια αυτή η νίκη. Να καταφέρουμε να σωθεί η ομάδα».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Είναι οι δύο ομάδες, που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ωστόσο, σε αυτά τα ματς το πάθος παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την ποιότητα. Αν νικήσει ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρωτάθλημα. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο»

Για το αν σκέφτεται ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «δεν σκέφτομαι καθόλου αυτήν τη στιγμή την επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, αν με ρωτούσες πριν λίγα χρόνια, θα σου έλεγα ότι ποτέ δεν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις».

Για το πέρασμά του από το Ισραήλ: «Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να πάω στο Ισραήλ, άσχετα αν δεν μου βγήκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ