Οι οδηγίες Μαρτίνς, το «σκανάρισμα» του ΠΑΟΚ και οι στατικές φάσεις

Οι οδηγίες Μαρτίνς, το «σκανάρισμα» του ΠΑΟΚ και οι στατικές φάσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και εστίασε σε συγκεκριμένα στοιχεία. Οι στατικές φάσεις και τι ζήτησε επίμονα ο Πορτογάλος από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απόψε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς δίνει μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια για την εφαρμογή του πλάνου των πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε βίντεο. Το κάνει με όλους τους αντιπάλους του Ολυμπιακού ο 48χρονος τεχνικός και δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση το σημερινό μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς «σκάναρε» τον δικέφαλο του Βορρά και μίλησε στους ερυθρόλευκους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα στοιχεία. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε μεγάλη προσοχή στο ξεκίνημα του ματς επισημαίνοντας στους παίκτες του πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι για να εκμεταλλευτεί την έδρα.

Επίσης ο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να τρέξουν στην επίθεση επιλέγοντας να παίξουν τόσο από τον άξονα όσο και από τα δύο άκρα. Ζήτησε μάλιστα κίνηση από τους Λάζαρο και Ποντένσε ενώ έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες και στον Γκερέρο για την συνεργασία του με τον Φορτούνη.

Σε ότι αφορά το αμυντικό σκέλος, ο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του για τις στατικές φάσεις και το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην κίνηση του Μάτος στο δεύτερο δοκάρι, στις στημένες μπάλες. Αυτή ήταν μια επισήμανση του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο προπονητή να επιμένει ιδιαίτερα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μαρτίνς ζήτησε επίσης από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να μην αφήσουν διαδρόμους στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αν ο δικέφαλος του Βορρά δεν μπορέσει να κρατήσει μπάλα ο Ολυμπιακός θα κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα από τα βασικά τους «όπλα είναι ότι μπορούν να παίξουν σε πολύ ψηλό τέμπο και αυτό ήταν κάτι που επίσης τόνισε στους ερυθρόλευκους ο Πορτογάλος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ