Αποκλειστικό: Αστυνομία και χούλιγκαν του ΠΑΟΚ (μαζί) προπηλάκισαν αποστολή του Ολυμπιακού και Μαρινάκη! (vids)

Αποκλειστικό: Αστυνομία και χούλιγκαν του ΠΑΟΚ (μαζί) προπηλάκισαν αποστολή του Ολυμπιακού και Μαρινάκη! (vids)

Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, με σύμπραξη αστυνομίας και ασφαλιτών-χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να προπηλακίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού, να βρίζουν τους παίκτες και να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας! Πρωταγωνιστής του χάους ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Η εικόνα ήταν από μόνη της εντυπωσιακή. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα λίγο πριν τις 18:00. Οι παίκτες των Πειραιωτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατευθύνθηκαν στον χώρο εισόδου των αποδυτηρίων της Τούμπας. Και εκεί άρχισαν τα… όργανα. Με όσα συνέβησαν να αποτελούν ντροπή για τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη και τους υπαλλήλους του, αλλά και για την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ηγήθηκε της αποστολής των Πειραιωτών στην Τούμπα, ωστόσο, με φασιστικό τρόπο και με ξεκάθαρο στόχο να τρομοκρατήσουν την αποστολή των Πειραιωτών, παρεμποδίστηκε από άνδρες ασφαλείας του ΠΑΟΚ, άνδρες της αστυνομίας και χουλιγκάνους του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Σαββίδη.

Η ένταση που επικράτησε ήταν πρωτοφανής, με τη σύμπραξη των… δυνάμεων ασφαλείας και… χουλιγκανισμού του ΠΑΟΚ να μην επιτρέπουν για ώρα στους παίκτες να μπουν στα αποδυτήρια σπρώχνοντας και φωνάζοντας, χωρίς λόγο και αιτία. Μάλιστα, πάνω στον χαμό, ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε από το χέρι τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθώντας να τον απωθήσει βίαια προς την είσοδο των επισήμων, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο χάος.

Πρωταγωνιστής στο κλίμα εκφοβισμού της αποστολής του Ολυμπιακού ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος έχοντας… ασπίδα τους προαναφερόμενους, θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε καθίσει μπροστά στην είσοδο των αποδυτηρίων, φωνάζοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάνε… πίσω! Απαγορεύοντας, ουσιαστικά την είσοδο των παικτών στον χώρο των αποδυτηρίων!

Το απίστευτο σκηνικό ωμού χουλιγκανισμού και τρομοκρατίας, έληξε μετά τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, χωρίς πάλι η σύμπραξη της αλητείας να ανοίξει εντελώς τον χώρο. Με αποτέλεσμα οι παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σπρωξίματα, βρισιές και αλητεία.

Βεβαίως, παρατράγουδα υπήρχαν και κατά την άφιξη της αποστολής, καθώς το πούλμαν του Ολυμπιακού δέχτηκε μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα πλησιάζοντας στο γήπεδο.

Δείτε απίστευτο βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ