Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Χουλιάν Κουέστα

Καλή παρουσία από τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του , ενώ πραγματοποίησε και σωτήρες επεμβάσεις σε δυο τετ α τετ με τον Μανιά.

Μανώλης Τζανακάκης

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά , ενώ είχε συνεισφορά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη από δεξιά, δίνοντας βοήθειες στον Γκαρσία.

Λίντσεϊ Ρος

Εξαιρετική παρουσία από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, που από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Μαζί με τον Δεληζήση δημιούργησαν ένα «τείχος» μπροστά στη εστία του Κουέστα, ενώ ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Γιώργος Δεληζήσης

Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε πολλές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς και τα πήγε εξαιρετικά στο μαρκάρισμα του Μανιά. Με τη γνωστή μαχητικότητα του έδωσε πολλές λύσεις για την ομάδα του.

Μίχαϊ Κόρχουτ

Σταθερός, χωρίς περιττές κινήσεις, εμπνέει σιγουριά. Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ έδινε στήριγμα και στον Λάρσον, με τις προωθήσεις του από τα αριστερά.

Μανώλης Σιώπης

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα μέσο. Με το γνωστό πάθος του κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βοήθησε και στη επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του με τις πάσες του. Εξαιρετική η μακρινή πάσα του στο Ντιγκινί, στη φάση του δεύτερου γκολ του Άρη.

Μιτζέν Μπάσα

Πολύ καλή παρουσία από τον Αλβανό μέσο. Αδιάκοπο τρέξιμο, ενώ κέρδισε όλες τις μάχες από τους προσωπικούς του αντιπάλους. Συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο στα αμυντικά χαφ με τον Σιώπη.

Ματέο Γκαρσία

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκόραρε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έφτασε τα οκτώ γκολ. Με την ταχύτητα και τη καλή τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ντάνιελ Λάρσον

Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ για τον Άρη, με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Παίκτης μεγάλης ποιότητας, αναστάτωσε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου. Μετά το 70ο λεπτό έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Μάρτιν Τόνσο

Εντυπωσιακή παρουσία από τον Αργεντινό , που σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά, ήταν ο μαέστρος του Άρη. Από τα πόδια του περνούσαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του, ενώ έφτιαξε δυο από τα τρία γκολ του Άρη.

Νικολά Ντιγκινί

Ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι υπέρ του Άρη με το γκολ που σημείωσε, μετά τη μακρινή πάσα του Σιώπη. Ο Γάλλος επιθετικός προσέθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Γυρνούσε πίσω, βοηθώντας και ανασταλτικά την ομάδα του, όταν έχανε την μπάλα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Χαβιέρ Ματίγια

Πέρασε στη θέση του κουρασμένου Μπάσα και βοήθησε στην κατοχή της μπάλας.

Γιάννης Φετφατζίδης

Θα μπορούσε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τον Άρη, όμως, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Έδειξε ότι θα βοηθήσει.

Φραν Βέλεθ

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ