ΑΕΚ: Ο Σιμόες κάνει το τραπέζι για την ανανέωση

ΑΕΚ: Ο Σιμόες κάνει το τραπέζι για την ανανέωση

Ο Πορτογάλος χαφ τραπεζώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Γύρισε και είναι ξανά… Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ την περασμένη εβδομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ μέχρι το 2023, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και αμέσως έπαιξε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Η μοίρα μάλιστα τα… έφερε έτσι ώστε να γίνει αυτό με τον προπονητή που τον «εκτόξευσε» πέρυσι, τον Μανόλο Χιμένεθ που γύρισε.

Ο Σιμόες έγινε ξανά βασικός και «κολόνα» της ΑΕΚ στον άξονα. Κάτι που είχε λείψει και στην ομάδα και στον ίδιο. Και έχει αποφασίσει ο Αντρέ να ξαναγίνει σημαντικός και με ηγετικό ρόλο στο κλαμπ. Δηλαδή, σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Μάλιστα, ο Σιμόες λόγω της ανανέωσης του συμβολαίου του και λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης. Για να δείξει και ως ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΚ ότι είναι πάλι… εδώ! Και αυτό μετρά «διπλά» ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να πηγαίνει ενωμένη για να πάρει αυτό που θέλει και φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ