Ασκήθηκε δίωξη στον Σισέ

Ασκήθηκε δίωξη στον Σισέ

Νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της... εξυγίανσης καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του κεντρικό αμυντικού του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται συνεχώς στο «στόχαστρο» της περιβόητης… εξυγίανσης και η νέα πρόκληση εναντίον των ερυθρόλευκων έχει να κάνει με την άσκηση δίωξης στον Πάπε Σισέ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφάσισε να ασκήσει δίωξη κατά του διεθνούς στόπερ των πειραιωτών, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι… εξυγιαντές προσπαθούν να τιμωρήσουν τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού για να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Αυτός είναι ο στόχος της… εξυγίανσης που πολεμάει λυσσαλέα τους ερυθρόλευκους.

Το θέμα της δίωξης αναμένεται να πάει την Παρασκευή στο πειθαρχικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα και εδώ θα πρέπει να αναφερθεί κάποιος στο δεδικασμένο που υπάρχει με την περίπτωση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Μπορεί δηλαδή ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη να δηλώσει κώλυμα και να αναβληθεί η υπόθεση.

Θυμίζουμε πως με αυτό τον τρόπο ο Πασχαλάκης είχε αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ και είχε εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη. Υπάρχει όπως προαναφέραμε δεδικασμένο με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως ο Σισέ θα παίξει την Κυριακή εναντίον της ΑΕΚ και η προσπάθεια των… εξυγιαντών να τιμωρήσουν τον παίκτη για να μην αγωνιστεί την Κυριακή θα πέσει στο κενό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ