Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

'Απειρο διαιτητή δεύτερης κατηγορίας επέλεξε ο Μέλο Περέιρα, για να διευθύνει το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Ο Φινλανδός Βίλε Νεβαλάινεν θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Την σχετική ανακοίνωση μάλιστα έκαναν οι Φινλανδοί προλαβαίνοντας την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Νεβαλάινεν είναι διαιτητής δεύτερης κατηγορίας, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο κάτω από τον Ισπανό Χιλ Μανθάνο ο οποίος σφύριξε στην Τούμπα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ενώ στο ματς της περασμένης Κυριακής ο Περέιρα επέλεξε έναν διαιτητή από την κατηγορία Elite, τώρα η επιλογή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή είναι ο Νεβαλάινεν που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις από μεγάλα ματς στην Ευρώπη.

Ο 34χρονος Φινλανδός είναι άπειρος διαιτητής κι έχει σφυρίξει σε λίγα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ένα εξ αυτών πάντως ήταν ελληνικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα του Πανιωνίου. Ο Νεβαλάινεν ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση των κυανέρυθρων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, την σεζόν 2017 -2018. Οι Ισραηλινοί είχαν επικρατήσει στη Νέα Σμύρνη με 1-0.

Βοηθοί του Νεβαλάινεν θα είναι οι Γιούκα Χόνκασεν και Μίκα Λάμπου, όπως ανακοίνωσε η φινλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ