Ατρόμητος: Χωρίς Μάντσον στα Γιάννενα

Ατρόμητος: Χωρίς Μάντσον στα Γιάννενα

Ο έμπειρος χαφ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάντσον, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι, είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Ο Αυστριακός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου χαφ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι μακροχρόνια τραυματίες Μούγιακιτς και Ουγκράι.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Βασιλακάκη, Κιβρακίδη, Ούμπιδες, Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Κουλούρη, Θεοδωράκη, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κόρτ, Κατράνη και Στρούγγη.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε την αποστολή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ