Έξι απόντες για τον ΠΑΣ ενόψει Ατρόμητου

Έξι απόντες για τον ΠΑΣ ενόψει Ατρόμητου

Ο Γιάννης Πετράκης προετοιμάζει τους Γιαννιώτες για το εντός έδρας ματς, μην υπολογίζοντας έξι ποδοσφαιριστές για την αυριανή (16/2) αναμέτρηση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωιμάδες τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους φέτος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προπονήθηκε σήμερα (15/2) για τελευταία φορά πριν από το σημαντικό για την μάχη της παραμονής ματς και ο Γιάννης Πετράκης δεν είχε απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και έτσι θα έχει στη διάθεσή του άπαντες τους ποδοσφαιριστές του εκτός από τις έξι δεδομένες απουσίες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Γιαννιώτικης ΠΑΕ:

«Με το βλέμμα στο αυριανό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Ελλάδας, με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση η ομάδα. Σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις αντοχής και κορόιδο για ξεκίνημα και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι τακτικής σε συνδυασμό με στατικές φάσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας κ.Πετράκης έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα εκτός των Krizman, Σιόντη, Lasha, Παμλίδη, Ξύδα εξαιτίας των τραυματισμών τους και τον Σκόνδρα που θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στον αυριανό αγώνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ