Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε την γκολάρα του Βιεϊρινια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε την γκολάρα του Βιεϊρινια

Οι φίλοι του Δικέφαλου ξεχώρισαν το τέρμα του αρχηγού της ομάδας στην Τρίπολη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει πάρει φόρα και σημειώνει το ένα σημαντικό γκολ μετά το άλλο. Ο τίτλος, που κερδίζει όμως, αφορά το καλύτερο τέρμα του Iανουάριου και το γκολ του με απευθείας φάουλ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο διπλό του ΠΑΟΚ με 3-0.

Ο αρχηγός του Δικέφαλου έχει ονομαστεί από την ομάδα ως ο «Ηγέτης» (The Leader) γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθένα να μπαίνει μπροστά στα κρίσιμα ματς. Όταν η μπάλα «καίει» κατά το ποδοσφαιρικό τετριμμένο. Την προσωπικότητά του, αλλά και την ποιότητά του την έδειξε για πολλοστή φορά στην Τρίπολη.

Στο 65′ έστησε τη μπάλα για ένα φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το βλέμμα του τα έλεγε όλα. Έτοιμος, συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Πήρε λίγη φόρα, εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια, μια κόπια του φάουλ του στον τελικό Κυπέλλου, ήταν αυτό που με ποσοστό 49,46% κατέκτησε το βραβείο του Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου στην ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το υπέροχο γκολ του Μίσιτς με την Παναχαϊκή και στην τρίτη το απίθανο τελείωμα του Άκπομ κόντρα στον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ